Eliittikumppani kokemuksia & arvostelu

23.10.2023

Eliittikumppani on suomalaisillekin tuttu omalaatuinen deittipalvelu, joka herättää tunteita jo nimensäkin puolesta – mutta mistä tässä palvelussa oikein on kyse ja kannattaako sitä kokeilla?

Eliittikumppani herättää tunteita puolesta ja vastaan, sillä sen nimi viittaa vahvasti ihmisten jaotteluun. Kyseessä ei kuitenkaan ole ainoastaan "paremmalle väelle" tarkoitettu sovellus, vaikka moni niin saattaa alkuun ajatellakin.

Eliittikumppanin ideana on saada yhteen toisilleen mahdollisimman hyvin sopivat henkilöt, jolloin kyseessä on toistensa eliittikumppanit. Deittipalvelun käyttöön ei siis tarvitse olla suuria tuloja tai erityisen hienoa ammattititteliä, vaan sovelluksen käyttö on mahdollista aivan jokaiselle.

Lue täältä mikä on Eliittikumppani, mitä sen käytössä kannattaa ottaa huomioon sekä millaisia Eliittikumppani kokemuksia käyttäjillä on!

Tämän kirjoituksen aihealueet ovat:

 • Mikä on Eliittikumppani

 • Vaatimukset jäsenille

 • Eliittikumppani kirjautuminen ja jäsenyys

 • Eliittikumppani hinta

 • Eliittikumppanin plussat ja miinukset

 • Eliittikumppani kokemukset

Mikä on Eliittikumppani?

Eliittikumppani on vuonna 2009 lanseerattu deittipalvelu, jonka tarkoituksena on saada matchattua kaksi toisilleen erityisen hyvin sopivaa henkilöä. 

Matchiin vaikuttavat esimerkiksi koulutus- tai tulotaso, mielenkiinnon kohteet ja arvot. Näitä seikkoja käyttäjien on mahdollista määritellä itse.

Eliittikumppani sopii erityisen hyvin vakavaa parisuhdetta etsiville ja yli 30-vuotiaille henkilöille – suurin osa käyttäjistä on jo 30 täyttäneitä, jotka eivät ole löytäneet etsimäänsä seuraa pinnallisista ja ulkonäkökeskeisistä deittisovelluksista.

Noin 70 % käyttäjistä on korkeasti koulutettuja, vaikka varsinaisia vaatimuksia palvelu ei asetakaan koulutuksen tai työpaikan suhteen. Palvelun käyttäjistä löytyy myös runsain määrin jo 50 ikävuoden ylittäneitä henkilöitä.

Sivuston omistaa saksalainen Spark Networks Services GmbH, mutta käyttäjäkunnassa on runsaasti suomalaisia. 

Suurin osa suomalaisista käyttäjistä on pääkaupunkiseudulta, mutta myös muista suurista kaupungeista – etenkin turkulaiset ja tamperelaiset ovat kovia käyttämään Eliittikumppania. 

Eliittikumppani.fi pähkinänkuoressa:

 • Eliittikumppani sopii erityisen hyvin vakavaa parisuhdetta etsiville ja yli 30-vuotiaille.
 • Noin 70 % Eliittikumppani.fi käyttäjistä on korkeasti koulutettuja.
 • Omistaja on Spark Networks Services GmbH.
 • Palvelussa on yli 13 miljoonaa käyttäjää.
 • Suomessa palvelua käytetään eniten pääkaupunkiseudulla, mutta rakkautta voi etsiä mistä päin Suomea tahansa!
Eliittikumppani soveltuu ensisijaisesti rakkautta ja vakavaa suhdetta etsiville.
www.eliittikumppani.fi

Eliittikumppani.fi - toimintaperiaate

Eliittikumppani pyrkii yhdistämään keskenään henkilöt joilla on paljon yhteistä.

Korkeasti koulutetut henkilöt pyritään yhdistämään muiden saman koulutustason omaavien henkilöiden kanssa, minkä lisäksi vaikkapa uskonto tai haaveet lapsista voidaan huomioida matcheissä.

Sivustolla voit etsiä kumppania esimerkiksi seuraavilla perusteilla:

 • Tulotaso

 • Koulutustaso

 • Ikä

 • Arvot

 • Sukupuoli

Vaikka vastakohdat viehättävätkin monissa asioissa, Eliittikumppanin periaate on saattaa keskenään samankaltaisia ihmisiä yhteen. Tämä perustuu siihen, että useimmiten parhaiten toimivissa parisuhteissa henkilöillä on samankaltaiset arvot, koulutustausta sekä tavoitteet elämälle.

Sivusto tarjoaa tietyn määrän sopivia ehdokkaita päivässä, minkä lisäksi jonkin verran satunnaisia ehdotuksia, jotka eivät aivan täysin mene hakukriteereihin.

Palvelussa ei siis ole mahdollista selata kaikkia profiileja, vaan tutustua ainoastaan niihin jotka alusta matchaa juuri sinulle.

Sivustolle kannattaa liittyä juuri silloin, jos tavoitteena on löytää itselleen samankaltainen kumppani – palvelu perustuu eniten persoonallisiin sekä sosioekonomisiin seikkoihin, eikä juurikaan pinnallisiin asioihin.

Mitä kirjoittaa Tinder bioon?

Eliittikumppani vaatimukset käyttäjille 

Sivuston käyttöön vaaditaan 18 vuoden ikä. Tämä on oikeastaan ainoa selkeä vaatimus sivustolla, sillä esimerkiksi tulorajoja käyttäjille ei aseteta. 

Käytännössä kuka tahansa voi siis liittyä Eliittikumppanin käyttäjäksi, vaikka ei omistaisikaan purjevenettä tai 10 000 € kuukausituloja.

Eliittikumppanin käyttäjien täytyy tehdä persoonallisuustesti, jonka mukaan toisilleen sopivat ehdokkaat voidaan yhdistää. Tämä persoonallisuustesti tehdään liittymisen yhteydessä, jotta parinmuodostus onnistuu jo heti alkuun helpommin.

Eliittikumppaniin voi liittyä kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, jotka etsivät aitoa rakkautta.

Eliittikumppani jäsenyys ja kirjautuminen

Palveluun voi liittyä helposti ilmaiseksi katsoakseen itselle sopivia kumppaniehdokkaita ja muita jäseniä. Rekisteröityminen tapahtuu sähköpostiosoitteella ja luomalla salasana.

Liittyessä henkilö laatii itselleen profiilin, johon täytetään omia tietoja sekä lisätään profiilikuva. Huolella laadittu profiili on houkuttelevampi, joten hyvän ja rehellisen profiilin laatimiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa.

Viestien lähettäminen potentiaalisille kumppaniehdokkaille on mahdollista ainoastaan jäsenmaksun maksaneille käyttäjille. Palvelun jäsenet voivat lähettää hymynaamoja tai viestejä heitä kiinnostaville henkilöille, minkä jälkeen juttu voi lähteä kunnolla liikenteeseen.

Eliittikumppani kirjautuminen omalle tilille onnistuu etusivulta omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Jäsenyys on tarvittaessa myös mahdollista lopettaa oman käyttäjätilin asetuksista tai asiakaspalvelun kautta.

Eliittikumppani yksityisyys


Monia käyttäjiä huolettaa omien tietojen näkyminen ulkopuolisille henkilöille. Tästä ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä Eliittikumppani ottaa vakavasti käyttäjiensä yksityisyyden.

Profiilit ja profiilikuvat näkyvät ainoastaan muille sellaisille käyttäjille, jotka ovat myös luoneet oman tilin palveluun. Sivuston ulkopuoliset henkilöt eivät siis pääse käsiksi kenenkään tietoihin.

Pääasiassa profiilit myös näkyvät ainoastaan käyttäjille, joiden profiilit ovat keskenään sopivia. Kaikki palvelun käyttäjät eivät siis missään vaiheessa tule toisiansa vastaan, mikäli heidän ei koeta olevan tasavertaisia kumppaneita toisilleen.

Huomioi nämä asiat:

 • Eliittikumppani on äärimmäisen turvallisen ja arvostettu deittipalvelu, jossa on todella vähän feikkejä.
 • Profiilisi näkyy vain muille rekisteröityneille käyttäjille.
 • Sinun profiilisi näytetään vain niille käyttäjille, joiden kanssa sopisit yhteen.

Eliittikumppani hinta

Eliittikumppania on mahdollista kokeilla täysin ilmaiseksi, mutta vain maksullisella versiolla käyttäjä saa kaikki ominaisuudet käyttöönsä. 

Moni maksaa mielellään sovelluksesta, sillä maksullisuus karsii pois kaikki hupikäyttäjät ja jäljelle jäävät ainoastaan vakavasti parisuhdetta etsivät käyttäjät.

Eliittikumppani hinnat 2024:

 • Jäsenyys 6 kuukaudeksi = 39,90 € / kk

 • Jäsenyys 3 kuukaudeksi = 54,90 € / kk

 • Jäsenyys 1 kuukaudeksi = 89,90 €.

Joskus on mahdollista lunastaa myös eliittikumppani alennuskoodi, jolla palvelun saa käyttöönsä jopa ilmaiseksi. Näitä kannattaa seurata internetistä ja esimerkiksi liittymällä sähköpostituslistoille, jotta saat lunastettua tarjoukset ensimmäisten joukossa.

Usein vastaan voi tulla myös eliittikumppani tarjous, jolla on mahdollista saada jäsenyys reilusti edullisemmin kuin normaali hinta.

Huomio! jäsenmaksut veloitetaan automaattisesti niin kauan kunnes käyttäjä itse peruu jäsenyytensä tai valittu tilausjakso päättyy. Tästä syystä kannattaa ottaa suoraan määräaikainen sopimus tai pitää mielessä, että lopettaa jäsenyytensä mikäli sovellukselle ei ole enää käyttöä.

Eliittikumppani: hyvät ja huonot puolet

❤️ Eliittikumppanin käyttäjistä jopa 90 % on yli 28-vuotiaita, mutta kaikki yli 18-vuotiaat ovat tervetulleita.

❤️ Deittipalvelu tosirakkautta etsiville!

❤️ Ei feikkejä, spämmejä eikä pelkästään lyhyttä hupia hakevia.

❤️ Kansainvälisesti yli 13 miljoonaa käyttäjää.

❤️ Rekisteröityminen on ilmaista ja tilaukset ovat hinta-laatusuhteeltaan hyvät. 


❄️ Mobiilisovellus voisi olla hieman modernimpi.

❄️ Mikäli haluat hetken hupia, on Tinderi edelleenkin parempi vaihtoehto.

❄️ Ei sovellu optimaalisesti parikymppisille, vaikka eihän sitä koskaan tiedä!

Eliittikumppani kokemuksia

Eliittikumppani kokemuksia on saatavilla runsaasti, sillä onhan kyseessä yksi suomalaisten eniten käyttämistä seuranhakupalveluista.

Eliittikumppani panostaa erityisesti käyttäjien laatuun, ei niinkään määrään. Tästä syystä vastaan tulee vähemmän kumppaniehdokkaita kuin monissa muissa sovelluksissa. Käyttäjät tietävät, että he saavat ehdotuksia vain erityisen hyvin juuri itselle sopivista kumppaneista.

Laadusta kertovat myös jäsenmaksut, jotka ovat pääasiassa käyttäjien mielestä kohtuulliset ja hyväksi todetut. Käyttäjät ovat siis sitä mieltä, että Eliittikumppani hinta on kohtuullinen sen laatuun nähden.

Eliittikumppani kokemus käyttäjien keskuudessa on se, että profiilit ovat yleensä huolella laadittuja ja henkilöt totisella otteella liikenteessä. Tämä on kerännyt käyttäjien keskuudessa paljon kiitosta, vaikkakin kevyempää seuraa etsiville kyseinen sivusto ei ole sopiva.

Lue Eliittikumppani kokemuksia 2024:

Eliittikumppani - Yhteenveto

Eliittikumppani on luotettava ja turvallinen deittisivusto, joka pyrkii yhdistämään toisilleen parhaiten sopivat kumppanit keskenään. 

Tämä onnistuu persoonallisuustestin avulla, minkä lisäksi käyttäjät voivat itse asettaa kriteerejä kumppaniehdokkaille.

Palvelu sopii erityisen hyvin yli 30-vuotiaille henkilöille, joilla on tiettyjä kriteerejä kumppania kohtaan. Tällaisia ovat esimerkiksi tulo- tai koulutustaso. Palvelun käyttäjiltä vaaditaan myös sitoutumista ja sitä, että seuraa haetaan tositarkoituksella.

Eliittikumppani hinta riippuu siitä kuinka pitkäksi aikaa kerrallaan käyttäjä haluaa palvelun ottaa. Mitä pidemmäksi ajaksi sitoutuu palvelun käyttöön, sitä edullisempi jäsenmaksu on.

Jäsenmaksun avulla pyritään rajaamaan pois niin sanotut hupikäyttäjät, jotka eivät ole tosissaan etsimässä sivustolta kumppania itselleen. Moni käyttäjä kokeekin jäsenmaksun kohtuulliseksi, sillä sen avulla sivuston käyttäjissä pysyy yllä tietynlainen taso.

Eliittikumppani pähkinänkuoressa:

 • Eliittikumppani omaa yli 13 miljoonaa käyttäjää kansainvälisesti.
 • Palvelun käyttäjistä yli 90 % on vähintään 28 vuotiaita.
 • Rekisteröityminen on ILMAISTA!
 • Maksullisella tilauksella saa lisäominaisuuksia, kuten kaikissa muissakin deittipalveluissa.
 • Eliittikumppanissa on äärimmäisen vähän feikkejä, pintaliitäjiä tai pelkkää seksiseuraa hakevia - kaikkien mielessä on aito rakkaus.

Eliittikumppani - FAQ

Mikä on eliittikumppani?

Eliittikumppani on maksullinen seuranhakupalvelu, joka perustuu parhaiten toisilleen sopivien henkilöiden yhdistämiseen. Tämä onnistuu persoonallisuustestin avulla, jonka käyttäjät täyttävät liittymisen yhteydessä.

Mitä eliittikumppani maksaa?

Eliittikumppanin hinta riippuu siitä, kuinka pitkän tilausjakson käyttäjä ottaa kerralla. Kallein kuukausimaksu on 89,90 €, mutta puolen vuoden sopimuksella hinta on 39,90 € kuukaudessa. Olemassa on myös Eliittikumppani alennuskoodeja, joilla palvelun voi saada edullisemmin käyttöön.

Eliittikumppani miten toimii?

Eliittikumppani sivustolle liitytään täyttämällä omat tiedot sekä tekemällä persoonallisuustesti, jonka avulla toisilleen sopivat kumppanit saadaan machattua. Lisäksi käyttäjän täytyy laatia itselleen houkutteleva profiili. 

Mistä löytää eliittikumppani kokemuksia?

Eliittikumppani kokemuksia on olemassa runsaasti ja käyttäjät ovat olleet palveluun todella tyytyväisiä. Kokemuksia voi etsiä monilta internetin sivustoilta, kuten esimerkiksi täältä meiltä Deittioppaasta